неделя, 21 юли 2013 г.

Кого иска да излъже Меркел за подслушването в Интернет?

Кого иска да излъже Меркел за подслушването в Интернет?

Германските служби са помагали по-активно отколкото Европа би преглътнала на американските разузнавателни служби в областта на подслушването в Интернет разкриха „Дойче веле" и „Шпигел".
Федералната разузнавателна служба на Германия (BND) и Федералната служба за защита на конституцията са използвали шпионски софтуер от Националната агенция за сигурност (NSA) на САЩ, пише списание „Шпигел", позовавайки се на класифицирани документи от Агенцията за национална сигурност.
Програмата е въведена още през 2008 г. По този начин шпионският скандал се разпростира от двете страни на Атлантика.
Кого иска да лъже  канцлерът Ангела Меркел,като призова за глобално споразумение за защита на данните?
В момента на "призивите" на Меркел се оказа,че американската  агенция за национална сигурност ще строи  в Германия център, за подслушване разговорите на граждани от различни държави.
 (NSA) на Съединените щати, където  преди  е работил Сноудън, решили да построят нов център за събиране на информация в Германия.
Ръководителят на Федералната разузнавателна служба Gerhard Schindler на заседание на Бундестага, пред комисията по вътрешни работи заяви,че във Висбаден център ще бъде построен център за подслушване и електронно събиране на данни.
След световния скандал, звучи куриозно.
Твърди се,че създаването на центъра, е за електронно наблюдение,и за предотвратяването на терористични нападения в Германия.
В Германия не е затихнал скандала  с обстоятелствата ,че американците слушат телефонни разговори на граждани на Германия и проследяват техните интернет комуникации.

Политическа реабилитация и политически интерес на загрижени за България.

Доростолският митрополит Амвросий е временен наместник на Варненската епархия.

Хрониките на ГЕРБ.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога