понеделник, 10 декември 2012 г.

Започва ли война на правителството на ГЕРБ срещу президента на ГЕРБ или всичко е игра?


Започва ли война на правителството на ГЕРБ срещу президента на ГЕРБ или всичко е игра?


Вчера, министърът на правосъдието Диана Ковачева пред бТВ говори за наследството , което пое преди една година от вицепрезидента Маргарита Попова  каза, че е заварила много изоставени проблеми: "Доста тежко наследство, много изтичащи срокове. Една от процедурите, с която трябваше да се справим, макар и в последния момент, беше за въвеждане на вътрешен механизъм за обезщетяване на граждани, пострадали от бавно правосъдие".
Днес министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин” по БТВ продължи атаката: Не искам да коментирам това, което е казал президентът, защото длъжността на президента в България е само протоколна.
Кажете ми какво зависи от президента, но на президента всичко му е позволено да говори, защото той трябва да бъде харесван и трябва да бъде уважаван, каза Цветанов.
И още: ако Венета Марковска не си беше подала оставката, имаше реална предпоставка и тя беше лансирана от опозицията за започване на процедура на импийчмънт, защото имаме нарушаване на конституцията на България.

12 декември 2012, сряда

11 декември 2012, вторник

09 декември 2012, неделя


Социалистите спечелиха изборите в Румъния.

09 декември 2012, неделя


Коледни добавки за 2012 за пенсионерите няма. Пари няма.

09 декември 2012, неделя


Русия отказа месо със съдържание на рактопамин от САЩ на стойност половин милиард долара.

09 декември 2012, неделя

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога