сряда, 29 октомври 2014 г.

ЕВОПА СЕ СТРАХУВА И ОТ ГРАМ ПРО-РУСКА ИДЕЯ В БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

ЕВОПА СЕ СТРАХУВА И ОТ ГРАМ ПРО-РУСКА ИДЕЯ В БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
ЕНП не можа да понесе желанието за български ракети по южната граница и циганчетата и турчетата да знаят български език на 6 годишна възраст.
Е какво правим в точно такава Европа?

След като категорично отхвърлиха съмнителните "Патриоти",Борисов и ЕНП толкова я закъсаха,че допряха и до Бареков. Естествено антиамериканската и проруска "АТАКА" не съществува за евроатлантиците. 
Председателят на ЕНП Жозеф Дол и Бареков се срещнали днес в късния следобед. Бареков преразказал писмото на Джефри ван Орден, в което се призовава Бойко Борисов да се състави център-дясно управление с участието на ББЦ и след като веднъж ГЕРБ го отхвърлиха,сега е полегнал на началника им.
ЦИРК!
„Смятаме, че естествения партньор в управлението може да е другата автентична център-дясно формация, а именно „България без цензура“.
С Дол Бареков се разбрал за пет важни за България приоритети-енергетиката, реформи в правосъдието и събуждане на българската икономика чрез нови чуждестранни инвестиции. Ние ще подкрепим бъдещо управление, ако има приемлива център-дясно програма и приемлив състав на Министерски съвет“, заяви Бареков.
Бареков заяви , че не било допустимо национал-популистки формации с екзотични виждания за външната политика на страната да бъдат част от управлението на България. Благодарение на ББЦ такива не влезли в Европейския парламент, но за жалост сега били част от българския парламент.
Да не говорим,за снимката във в. 24 часа ,как Жозеф Дол пуска ръка на кмета на София.
ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога