вторник, 13 май 2014 г.

Вилфганг Ишингер ще разрешава кризата в Украйна,Путин е подкрепил „пътната карта”.

 Вилфганг Ишингер ще разрешава кризата в Украйна,Путин е подкрепил „пътната карта”.


ЕС, САЩ, Русия и Украйна подкрепят предложената от ОССЕ пътна карта за разрешаване на кризата в Украйна, идват новини от украински фактори. Президентът на Русия Владимир Путин е подкрепил „пътната карта” за разрешаване на кризата в Украйна,предложена от Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа е съобщил председателят на организацията Дидие Буркхалтер, след телефонния си разговор с руския президент.
Председателят на ОССЕ и външен министър на Швейцария, Дидие Буркхалтер в  Женева очерта контурите на пътната карта и получи позитивен отклик от Украйна, Русия, САЩ и ЕС.
ОССЕ потвърди също, че украинското правителство и швейцарското председателство са работили в тясно сътрудничество в определянето на спецификата на националния диалог и в организирането на кръгли маси за разрешаването на кризата в Украйна.
От ОССЕ напомниха, че предложеният от председателя на организацията документ има за цел да помогне за намирането на изход от кризата, прекратяването на насилието, разоръжаването, започването на национален диалог и провеждането на президентски избори на 25 май.

Календар,програма на мачовете в групите на Световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 година.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога