събота, 15 февруари 2014 г.

Информационно-аналитичен сайт „Зебра” на Огнян Донев с шеф бившата от „Труд“ Светлана - Джамджиева.

Горната камара на руския парламент разреши на Путин да използва армията в Украйна.


Тези двамата ги помним, със скайп-кореспонденция в която Донев признаваше,че е бил рекетиран от Борисов и Цветанов да продаде „Труд” и „24 часа”.
Скандалният в последно време,изпълнителен директор на „Софарма” АД и председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Огнян Донев съобщи, че дава старт на ново издание.
 На 1 март тръгвал информационно-аналитичен сайт „Зебра”, който бил поверен на бившата главна редакторка на вестник „Труд“ Светлана Джамджиева. Предстояло  и месечно политическо издание.
Три работодателски организации обвиниха Плевнелиев, че фаворизирал КРИБ.
Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара и Българска търговско-промишлена палата, обвиниха Плевнелиев, че проявява специално отношение към  (КРИБ), а игнорира тях и членовете им.
 Повод даде посещението на държавния глава в Китай, където били проявени "крайни предпочитания към определена организация" и то не като еднократен акт, а целенасочена дългогодишна политика.
Като министър "Плевнелиев нито веднъж не се бил срещнал с друга организация на работодателите, "освен с КРИБ, с чиято протекция стартира политическата Му кариера".
Налице било фаворитизиране на една организация, от каквото поведение Плевнелиев бил  декларирал, че сте е еманципиран.
Смях!

Победа-Григор Димитров спечели финала в Акапулко срещу Кевин Андерсън (ЮАР)


Газовите доставки намаляват.Газова криза 2014 или разчитаме на късмет?


ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога