понеделник, 17 февруари 2014 г.

Бившият шеф на НАП,Красимир Стефанов напуска ПГ на ГЕРБ и става независим.

Близкият до Цветанов-бивш шеф на НАП,Красимир Стефанов напуска ПГ на ГЕРБ и става независим,броени часове след конгреса на ГЕРБ в неделя,когато, Цветан Цветанов запази поста си на зам.председател в партията.

Със заявление от 17 февруари, постъпило в ранната сутрин в деловодството на Народното събрание народният представител Красимир Стефанов е заявил, че считано от 17 февруари, напуска ПГ на ГЕРБ. Бившият шеф на НАП остава като независим народен представител.
От пресцентъра на ГЕРБ потвърждават, че днес сутринта Стефанов е подал заявление за напускане на парламентарната група на партията.
Красимир Стефанов е третият депутат след Георги Марков и Светлин Танчев, който излиза от ПГ на ГЕРБ.
Преди него, в петък си тръгна бившият зам.-министър Владислав Горанов, който обаче не стана независим, а поиска направо да излезе от парламента.
Красимир Стефанов  ръководеше приходната агенция през 2011 г., когато данъчните проверяваха имотното състояние на тогавашния вицепремиер Цветанов във връзка със сигнал от РЗС, че притежава 6 апартамента в столичния квартал "Изток".
 Стефанов обяви, че Цветанов е с чисти сметки и няма разминаване в доходите и разходите на семейството. Проблеми имало обаче с тези на тъста и тъща му.
 Дали сега Красимир Стефанов,ще каже истината?

Програмата за деня на 17.02.2014 на Зимната олимпиадата в Сочи и класиране по медали.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога