сряда, 11 декември 2013 г.

Браво,Цветанов няма да подава оставка от ГЕРБ.

Мартин Димитров напуска "Синьо единство" и пристава на Радан и Кунева.

Браво,Цветанов няма да подава оставка от  ГЕРБ,което означава,че по-скоро ще се отъвем от пулистко,лидерско,клиентелистко-полицейското явление.
Не, не съм готов да подам оставка. Това отговорил Цветан Цветанов по повод дали е готов да напусне поста зам.-председател на ГЕРБ.
Нека разпадането на ГЕРБ си продължава,а  ПГ на ГЕРБ намаля още само седмица, след като депутатът Георги Марков  напусна групата и стана независим,а след него  Светлин Танчев,също напусна парламентарната група.
Продължава добрата традиция всяко ново изследване на социолози, да вижда все по-малки проценти за ГЕРБ: "ако изборите бяха днес, БСП ще получи 21.3% от гласовете и ще има с 96 народни представители. ГЕРБ само 16.3% от избирателите и ще има 74 депутати,  показва последното социологическо проучване.
Бареков на кръглата маса твърдял,че Бойко Борисов е пратил есемес на Цветанов да се маха. Според Бареков,колкото повече Цветанов стои в ГЕРБ, толкова повече нараства доверието в новите формации.
За всенародна радост Бойко не може да махне Цветанов.
И декемврийското изследване на агенция "Афис", осъществено в периода 4-8 декември 2013 дава същата тенденция на отлив от ГЕРБ.
БСП е първа сила с 22%, ГЕРБ губи привърженици.Избиратели на БСП и ДПС продължават да са неизменна величина – около 22% за социалистите и 5% за движението.
18% ще гласуват за ГЕРБ, което е намаление от 1% спрямо данните от септември.
 Реформаторския блок  5%. 3% за Движението България без цензура на  Бареков.
При националистите  не е регистрирано особено движение.

Мартин Димитров напуска "Синьо единство" и пристава на Радан и Кунева.

И пак Бойко е сам. Реформаторският блок се разпада преди да се появи.

Американците считат Обама за един от най-лошите президенти на САЩ.

Искам вето на Турция за ЕС до официално извинение на Ердоган.

Протестиращите подпалиха автобус на „Беркут” в Киев.Украйна иска от 20 милиарда от ЕС за да подпише споразумение за асоцииране.

Питат кмета Иван Портних кой и защо е пуснал веригата Lafka по спирките във Варна.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога