сряда, 13 ноември 2013 г.

Атака има доказателства за ролята на ГЕРБ в организирането на протестите.

Атака има доказателства за ролята на ГЕРБ в организирането на протестите.

Чуколов твърди,че има доказателства за ролята на ГЕРБ в организирането на протестите и допълни, и че се надява те да бъдат показани на обществото в следващите дни. Той бе категоричен, че заплатите и пенсиите ще се увеличат, когато "Атака" получи 120 депутати в Народното събрание.
За Чуколов протестиращите нямат никакви социални или политически искания, с едно изключение - оставката на правителството и отричането на всичко друго, освен собственото си мнение, не е нормално и логично поведение.
Чуколов обвини и Прокопиев за протестите.
 "Капитал"  публикувал карта с билбордовете на телевизия "Алфа" не само в София, но и в страната и последвала акцията на 10 ноември срещу тези рекламни пана на част от обявилите се за интелигентни красиви и независими протестиращи, каза в студиото на bTV Десислав Чуколов.
 Спазването на закона по време на протестите не съществува и  месеци наред група хора безчинстват в столицата, нападат с камъни  офиси на "Атака", но никой нищо не направи, каза още депутатът.
Чуколов цитира закона, според който след 22 часа масови мероприятия в град София не могат да се извършат и за неспазването на този закон той обвини МВР и министър Цветлин Йовчев.

Прокуратурата повдига обвинение срещу Бисеров,срещу Борисов-не.

Защо САЩ и НАТО увеличиха производството на опиум и хероин в Афганистан?

В София е учредена Националистическа партия на България.

Путин върна Украйна във "верния път",след газовата криза и финансовия колапс.

Светия синод на 24 ноември избира митрополит на Варненската и Великопреславска Света Митрополия. Епархийският избор е насрочен за 17 ноември във Варна.

Промяна в почивни дни за май 2014. Почивни дни национални празници и ваканции.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога