четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Секс скандал в тайните служби-Сикрет сървис на САЩ.

Секс скандал в тайните служби-Сикрет сървис на САЩ.

В тайните служби-Сикрет сървис на САЩ , които миналата година се превърнаха в център на инцидент със сексуални обертонове, избухна нов скандал, причинен от неподходящо поведение на персонала , съобщава Вашингтон Пост.
Миналата година избухна скандал, след като стана известно, че 11 служители Тайните на служби, ангажирани в сигурността на президента Барак Обама по време на посещението си в Колумбия през пролетта на 2012 г., се забавляват с проститутки . Те се забавляват с проститутки в хотел в курортния град Картахена , когато шефа на Белият дом отиде на среща на върха на Северна и Южна Америка.
На следващата сутрин, една от проститутките изиска допълнително заплащане за услугите си, с което предизвикаха възмущение от специалните сили.
След разследване, 12 агенти са  спрени от своите задължения и изпратени  в къщи за " неподходящо поведение " .
Според вестника,новият скандал е в резултат на вътрешно разследване, породено от фактите на съмнителното поведение на двама висши служители на тайните служби ,са  приложени дисциплинарни мерки.
Става дума за хора , които са работили на ръководни длъжности в отдела, отговарящ за гарантиране на защитата на президента на Съединените щати.
В резултат на това Ignacio Zamora и Timothy Barraclough са били отстранени от постовете си,а Barraclough бе прехвърлен на работа в друг отдел.
Zamora през май тази година, се среща в един бар с известна дама, а след това прекарва известно време с нея в хотелска стая.
Там той, забравил един патрон и по-късно се опитал да се върне в стаята.
"Дамата" не го пуснала обратно в стаята.
Zamora след това поискал от хотела да му осигури достъп до стаята , показвайки  служебна карта.
Персоналът на хотела оповестил, за поведението на Zamora в Белия дом. Освен това, в хода на производството в  мобилния телефон на Zamora били открити съобщения от сексуален характер адресирани до същата жена.

"ДА за България" тежък удар за Реформаторския блок.

Бюджет на Република България за 2014 година

Прокуратурата повдига обвинение срещу Бисеров,срещу Борисов-не.

Декларация на протестиращите студенти срещу ГЕРБ и Бойко Борисов.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога