събота, 16 ноември 2013 г.

БСП,ДПС и ГЕРБ си мериха митингите. БСП и ДПС 50000, ГЕРБ 15000.

БСП,ДПС и ГЕРБ си мериха митингите.
БСП и ДПС 50000, ГЕРБ 15000.


Митингът в София на БСП и ДПС 50000,а в Пловдив ГЕРБ 15000 се данните от МВР.Няма данни за нарушения на обществения ред по време на митингите в София и Пловдив съобщиха от пресцентъра на МВР.
Според гербаджии присъствали на митинга, в него са участвали около 15 000,а организаторите  от ГЕРБ преброиха най-малко 25 000.
Над 52 000 души са присъствали на националния митинг на ПП ГЕРБ в Пловдив,обявиха  от пресцентъра на партията.
Сергей Станишев преброи на Орлов мост  около 60 000 души,а Лютви Местан  дори 75 000.
БСП, коалиционния ѝ партньор ДПС и премиерът Пламен Орешарски се ангажираха да останат на власт, да продължат реформите в подкрепа на най-непривилегированите и да увеличат доходите.
Привържениците на  ГЕРБ поискаха оставката на правителството и предсрочни избори.
Двата митинга само задълбочават разделението в обществото и увеличават конфронтацията между политическите конкуренти.
Татяна Дончевa в БТВ за  състезанието за най-голям митинг: "Всеки си мери митинга, като в онази телевизионна „реклама размерът има значение“.
 Дончевa постави под въпрос феърплея във вчерашния мач от турнира за Купата на България между "Локомотив" (Пд) и "Витоша" (Бистрица) в Пловдив.
получил специален подарък от собственика на черно-белия клуб Коко Динев. "Какво да коментирам случилото се вчера на мача му, то се видя. Бистрица бяха загубили с 0:5 в първия мач и "Локомотив" им пусна вчера. И на Бойко Борисов пуснаха да вкара дузпа. Нищо, че беше след мача. Всички телевизии после излъчват как вкарва дузпата. На това се акцентира, а не, че е била след края на мача. Бил най-възрастният професионален футболист. Дете чудо има, но пенсионер чудо - не", каза Дончева.

Компютърният вирус Stuxnet е извън контрол,смята Касперски.

Бюджет на Република България за 2014 година

"ДА за България" тежък удар за Реформаторския блок.

Прокуратурата повдига обвинение срещу Бисеров,срещу Борисов-не.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога