петък, 27 септември 2013 г.

КРИТИКА,АНАЛИЗИ,ПОЛИТИКА: Лидерът на европейските социалисти Станишев,критикува Жозе Барозу за социалната политика на Европейската комисия.

 Лидерът на европейските социалисти Станишев,критикува Жозе Барозу за социалната политика на Европейската комисия.


ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога