неделя, 28 юли 2013 г.

Не,не е нов олигархичен проект.

Не,не е нов олигархичен проект.

Саша Безуханова, основател на Движението “България може”,което не е нов олигархичен проект вече гостува в студиото на „Панорама“ по БНТ.
„Целта на платформата била да събере морала с експертизата и да проведе прагматичната битка за това в България да се живее със свобода и достойнство. Ние мислим, че форматът, в който държавата се управлява, не носи достатъчно убедителни, дългосрочни и устойчиви механизми за това България да расте и да върви напред. Идеята е да използваме енергията, която се събуди, за да поемем като българи отговорността да начертаем пътя си напред, защото месиите няма да дойдат – показаха го последните 20 години. Задача за това да живеем качествен живот, както и Вивиан Рединг каза, е в нашите ръце”.
Тя отхвърли тиражираната информация, че е лице на нов олигархичен проект.
Безуханова, завърши интервюто си с призив за незабавна оставка на правителството.
 Последната политическа продукция на „Типинг пойнт”,преди нея, беше партията на  Кунева – Движение „България на гражданите”,но  тя се оказа жестоко разочарование и втори път не може да бъде използвана.
А бяха потрошени толкова пари!
Жалко!
Но-имал, дал.
 Явно,че и най-новият проект ще претърпи крах подобен на всички нови олигархични проекти.
 По -рано разбрахме,че протестите,представете си  вдъхновили и  Саша Безуханова - директор на направление "Публична администрация" в "Хюлет-Пакард" за Централна и Източна Европа, Кирил Петков от Института за развитие към Софийския университет "Св. Климент Охридски", преподавателят по право Христо Христев, Асен Асенов от платформата "Едно" и създателката на "Заедно в час" Евгения Пеева и юристът Стефан Кючуков и ученият по физика и химия Николай Денков за интернет платформа „България може“ и за дебат за приоритетите на България.
  "Спонсори" на протестите са си все същите загрижени за България,които ни "оправят 23 години:Фондация “Америка за България”, Тръст за гражданското общество в Централна и Източна Европа,USAID, наричаща се у нас вече “Америка за България”, Балкански тръст за демокрация, Фондация “Институт Отворено общество” – София, и Работилница за граждански инициативи- всички работеща за корпоративни и чужди интереси в България.
“Типинг пойнт”- вече редуциран вариант на икономико-политическата група „Глобална България” на Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, Светослав Божилов и Иво Прокопиев имат сериозна подкрепа от институтите на Джордж Сорос у нас.
 Доскоро Безуханова избягваше да коментира политически въпроси,мъчеше се да прикрие господарите и спонсорите си,но след като всичко стана ясно,тази вечер Безуханова разкритикува актуализацията на бюджета,поиска оставката на  Орешарски и героично защити Боко и Цоко- не било  нормално  да се ревизира всичко, направено от кабинета на ГЕРБ и от служебния на Марин Райков и да се спират "реформите", които те били започнали.
 Какви реформи госпожо,да не говорите за войната между Цветан Василев и Прокопиев?

Нови земетресения предсказват ясновидци и учени.

Затихването на протестите и лично заинтересованите от предсрочни избори.


Гражданската война в Египет се разраства - в Синай действат две полеви армии,ВВС и ВМС.


ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога