петък, 1 март 2013 г.

Kмета Кирил Йорданов избран с подкрепата на ГЕРБ се отрече и от децата.Йорданов се отказва от всичко и всеки само да остане на власт.


Kмета  Кирил Йорданов избран с подкрепата на ГЕРБ се отрече и от децата.Йорданов се отказва от всичко и всеки само да остане на власт.


По отношение на  гафа на "поддържници" на Йорданов,описани във вестник "СЕГА"  със заглавие "Спортни деятели изкараха деца да защитават Кирил Йорданов" и  "Дневник"  под заглавие  "Учениците от Варна "доброволно" подкрепили Кирил Йорданов",който е съизмерим с опита на  ГЕРБ и Борисов  да се подпира на подставени лица уж "представители на протестиращите" и  циркът-митинг с прасетата, днес кмета дал извънредна пресконференция.
Йорданов се отказва от всичко и всеки само да остане на власт.И със всеки час на власт, срива и малкото останало доверие на варненци в ГЕРБ.
Можеби наистина го е страх от истинска проверка и истинска прокуратура както пише "Афера"?
Kмета  Кирил Йорданов избран с подкрепата на ГЕРБ се отрече и от децата.На пресконфереция Йорданов е твърдял,че не знаел как са се появили децата със скъпи  плакати "ИСКАМЕ СИ КМЕТА".
Така кмета се отрече и от верните му и зависими от него скромни треньори,които вероятно вече,горчиво съжаляват за вероятно "поисканата"подкрепа.
Преди седмица отрече и да е подписвал с ТИМ:"Нито един мой подпис, не стои под сделка с ТИМ, заяви на пресконференция днес кметът на Община Варна Кирил Йорданов".
Да не забравяме каво каза по отношение на  самозапалилия се в знак на протест Пламен Горанов  пред сградата на общината.
По данни от прокуратурата той носел плакат с искане за оставката на кмета, който след инцидента бил скрит в кметството.
„При завършване на следствието, ако се докаже, че мое действие или бездействие е довело до самозапалването на Пламен Горанов – ще си подам оставката и ще понеса цялата наказателна отговорност.”, казал  Кирил Йорданов.
Варненци искат да се съберат  70 000 души в неделя,тъй като кмета заяви, че бил избран именно от толкова и  да го свалят с протест  на 3 март от 11 часа.
Протестиращите канят Кирил Йорданов да се яви пред множеството заедно с всички общински съветници и кметове от областта.

Отворено писмо до кмета на град Варна Кирил Йорданов и до общинските съветници на град Варна.
ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога