петък, 15 март 2013 г.

Независим кандидат за депутат-мисия невъзможна.

Последните социологическите проучвания на Медиана и Галъп приличат на опит за спасяване на статуквото.

Независим кандидат за депутат-мисия невъзможна.

Въпреки,че това е може би последния шанс на традиционните и еднодневни партии,защото надвисва пролетарско-циганска революция,изкуствени,съзнателно наложени бариери от "политическата класа",обезмислят почти напълно всеки опит за избор на независими кандидати за депутати.
Инициативните комитети, на  независими кандидати за депутати,  се регистрират в ЦИК  до 1 април.
Срокът за регистрация на независимите кандидати в районните избирателни комисии е 9 април, като са необходими не по-малко от 3 на сто, но не повече от 5000 избиратели с постоянен адрес на територията на района.
Партиите и инициативните комитети трябва да внесат  банков депозит от 10 хил. лв. ,който се възстановява на партиите,ако са получили не по-малко от 1 на сто от действителните гласове на национално ниво.
 Инициативните комитети си получават депозита обратно, ако кандидатът получи не по-малко от една четвърт от районната избирателна квота на парламентарния вот.
Партиите имат време до 27 март включително да съберат 7000 подписа на гласоподаватели, за да се регистрират в ЦИК.
До 1 април е срокът за формиране на коалициите за изборите, които могат да се образуват само от регистрирани в ЦИК партии.
Кандидатските листи на партиите и коалициите се регистрират до 6 април. Броят на номинираните в тях не може да надвишава два пъти броя на депутатските места в съответния район. Един кандидат може да е в най-много две кандидатски листи.Пред ядрена война в Далечния изток-Корея,Япония,Гуам,Сан Диего и Пърл Харбър?


Земетресение с магнитуд 6.3 близо до АЕЦ "Бушер" в Иран.Поредица от слаби земетресения в Гърция и в България.
ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога