сряда, 27 февруари 2013 г.

Варна се кани със 70 000 души в неделя,3 март от 11 часа да се отърве от кмета Кирил Йорданов.


Варна се кани със 70 000 души в неделя,3 март от 11 часа да се отърве от кмета Кирил Йорданов.

Варненци искат да се съберат  70 000 души в неделя,тъй като кмета заяви, че бил избран именно от толкова и  да го свалят с протест  на 3 март от 11 часа.
Варна помни как Бойко Борисов представи кандидатурарата на партията си за кмет:"В ГЕРБ знаят за приятелството ми с кмета Кирил Йорданов и отношението ми към него през последните 10-15 години, каза Борисов, мотивирайки подкрепата си. Има и други кандидати, разбира се, но съм поставил задача на областния координатор на ГЕРБ Павел Димитров да разговаря и с Кирил Йорданов."
Над  2000 бяха протестиращите  във Варна 17-я ден на протеста морската столица.
 Провокатори,и клакьори за заглушаване на протестиращите и  техните искания за  оставка на кмета Кирил Йорданов нарушаваха спокойния ход на шествието.
"Блиц" описва и показва потресаващи кадри как във Варна  Мутри пребили протестиращ ,който скочил да защитава 72-годишен дядо, на когото скъсали плаката.Освен скандиранията за оставка на кмета Кирил Йорданов,се чуваха и  викове „Платени клакьори”.
 Покрай Областна управа множеството започна да скандира „Долу Кирил Йорданов!”.
   Николай Бареков, заплашен от варненския кмет Кирил Йорданов със съд за клевета,вчера в ефира на ТВ7 не се уплаши и отговори,че Кирил Йорданов се финансирал от жена си, баща си, майка си,и за 2012 г. за обучение на двете му деца в Швейцария са платени  през фирма на жена му за такси  250 000лв.


Отчаяни ездачи яхват протестите на Втора софийска кръгла маса.


Kмета Кирил Йорданов избран с подкрепата на ГЕРБ се отрече и от децата.Йорданов се отказва от всичко и всеки само да остане на власт.


01 МАРТ 2013, ПЕТЪК

По делата им ще ги познаете.ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога