петък, 15 февруари 2013 г.

Нов дълг от 1 млрд. лв., заради протеста зърнопроизводителите.


Какво следва след оставката на правителството и Борисов?


Нов дълг от 1 млрд. лв., заради протеста зърнопроизводителите.

Идват избори и правителството  на ГЕРБ  прави поведение и откликва на всички искания  за да няма  протести,дори и с риск да подкопае борда.
Сега Борисов,за да предотврати  протеста на зърнопроизводителите,  ги покани на среща и им обеща по 26 лв. на дка, да постъпят в сметките им до сряда,без да обяснява от къде ще бъдат парите.
 За  20 февруари-сряда, те са насрочили протест в центъра на София.
Правителството  ще вкара държавата в нов дълг, заради субсидиите на зърнопроизводителите за близо 1 млрд. лв. признаха от Министерството на финансите,като средствата ще бъдат взети от фискалния резерв.
БНБ  на 20 февруари 2013 г.  ще проведе аукцион за продажба на 6-месечни  краткосрочни съкровищни бонове с падеж 22 август. Номиналът на емисията е 800 хил. лв.
На 18 февруари пък банката ще проведе аукцион за продажба на лихвоносни съкровищни облигации със срочност пет години. Номиналната стойност при тях е 45 млн. лв. с 3 на сто лихва.

18 февруари 2013, понеделник

17 февруари 2013, неделя

След 15:00 протестът в София стана откровено антиправителствен със скандиране "Оставка" и "Мафия".


За България остават само негативите от преждевременното посочване на Хизбула за терористична организация.


БСП на конгрес и ляв завой?Патриарх на Българската православна църква ще се избира между митрополитите Гавриил, Неофит и Галактион.Как ще завърши избора на кандидати за Патриарх от Светият Синод?


Последните социологически проучвания дават срив на ГЕРБ.

ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога