понеделник, 31 декември 2012 г.

31.12.2012-Най -интересното по телевизиите- БНТ,Нова и bTV за Нова Година.*

Нова година по Българската национална телевизия.

 Българската национална телевизия  ще предложи "Шоуто на канала" на 31-ви и 1-ви ще представи на зрителите „БГ 2013-та Нова Година” или Бай Ганьо през новата 2013-та. Предаването е  заснето в Прага, където Бай Ганьо ще гостува за посрещането на празника.
Новата 2013 зрителите ще пострещнат с празничния концерт-спектакъл от площад Батенберг „Сцена под звездите”. Водещи на шоуто тази година ще бъдат забавните Мария Силвестър, Силвестър Силвестров и Александър Сано. Новогодишното шоу ще започне на 31 декември в 22.00 ч. и ще продължи до 01.00 часа на 1 януари.
Ще празнуваме новата година с Йорданка Христова, АКАГА, Графа, Берковската духова музика, Гуна Иванова, Ангел и Мойсей, Богомил, Рафи.

Нова година по Нова телевизия.

По лоша традиция, на 29 декември, Венета Райкова ще търси най-горещия мъж и най-горещата жена на 2012 г.
На 31 декември, водещите на „Здравей, България” ще следят в преки репортажи как страната се подготвя за посрещането на 2013 г., а  Златка Димитрова влиза в ролята на ко-водеща.
В празничната програма  в новогодишната нощ,  зрителите на Нова ТВ ще видят  специален новогодишен епизод на шоуто „Национална лотария” и специално издание на „Господари на ефира”.
В навечерието на 2013 г. вижте звездите от X Factor  концерта на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012.
За любителите на откровената чалга в първите минути на новата година е концерта на Планета Пайнер.

bTV за Нова Година.

bTV на  31 декември със специални издания на Шоуто на Слави и Комиците, съответно от 20:00 и 22:30 часа, ще се погрижат за доброто настроение  преди настъпването на новата 2013 г.


Кой пее срещу властта?Патриарх Кирил критикува духовенството за скъпи чуждестранни коли.


ЗА ВРЪЗКА:
yphalachev@gmail.com

Архив на блога